Lamar Jackson és a Ravens nem kapott semmi témát a sötét Houston Texans után a hétfői divíziós meccseken. Az új Ravens úgy gurult, hogy te főnyereményt szerezhess, ami alapbeállítást jelentett, hogy segítsen a találkozó címmeccsében, mert megszerezték a 2012-es évre vonatkozó legújabb Very Bowl-t. Az AFC legjobb magjai óta a legújabb Ravens most már Mahomes szerveréhez és a Chiefshez is eljut. Kattintson ide az egérrel a Vegas Insider idősebb újságírójának, Patrick Eversonnak az NFL Conference Championship Odds-jelentésének teljes leírásához, amely tartalmazza a fejlesztéseket, a körvonalakat és az NFL-mérkőzésekenkénti módot. A pénzvonal oddsai folyamatosan közel vannak a ténylegeshez, ahogy általában azt állította, hogy nem fedezi fel, hogy a fő esélyesnek nevezte magát.

  • Sokak számára, akik a friss +7 esélytelenebbre fogadnak, megkapják a friss fogadást, ha megszabadulnak a 7-nél jóval kevesebb dologtól.
  • Mégsem, a megfigyelt teljes lassabb visszaemelkedés 51,5-re a vasárnapi mérkőzéstől elvárt határon belül van.
  • A friss Cowboys felhagy a történelem-idős TD-vel és a részleges konverzióval, de az átalakítást ellentmondásosan tagadják a büntetés miatt.
  • Az “összesítésnek” nevezett tétek az egymás csoportjai által megszerzett legújabb megosztott dolgokra utalnak.

A teljes felszerelés a 41-ből, hogy segítsen 42, így 42,5, 52% ülés/64% pénz a More-ért. Az egész stabil a 47-ben, a passzok 59%-a / a pénz 63%-a a Több mint-nek. Az egész elment 46,5, így 47 kedd mellett 46,5 péntek. A végösszeg, valamint a betclic bónusz Wilson fejlesztés megfogta a koppanást, mert 37,5-re csökkent a jó 39,5-ös nyitáshoz képest. “Környezetbarát Bay visszatérését keresse, próbálja ki a kisebb epikát. Nehéz tudni, mit akarunk itt, mert a közösségi még nem igen a Jordan Love-tól.” A Fanatics 49,5-ös összesítésben nyitott, csütörtökön 46,5-re zárt, és 46-ra csökkent az elmúlt órákban.

Betclic bónusz – A Detroit Lions a Washington Cardinalsban – lehetőség és jóslatok, 3. hét

Így valószínűleg több mint 54,5 (-105 a BetOnline-on) indexelhető a szükséges találatként ehhez a mérkőzéshez. Ha az Eagles győzelmet arat az emberekből, a következő pénzvonal az Eagles nyereményére tesz tétet. Abban az esetben, ha a Cowboyok legyőzik az új Eagles-t bármilyen árrésből, egy pénzvonalat követően a Cowboyok keresnek. A 2024-es NFL-szezonban nem kevesebb, mint 13 online játékot fogsz látni a saját tipikus 12 hónapod hetilapján. Valójában a játékot csütörtökön, vasárnapon és pénteken kell elhelyezni, de lesz játék szerdára, hétfőre és hétfőre is. Joe egy lelkes fantasy futballista, és fogadni fog, aki egy analitikus ihletésű stratégiára, valamint az NBA és az NFL köré alapított sikerére büszke.

Cardinals a parancsnokok hónapjában 1 esély

Ezt követően az új 49ers további embereket visz el a 3. hónap csütörtök esti tevékenységeire. Az új Cardinals erős EPA-számmal rendelkezik Joshua Dobbstól (+0,00 EPA minden visszaesés után; a legújabb ligaátlag -0,08) ebben az évben. A friss Bengals heti 3. lépés nyereményét szerezte meg, de még mindig feltesz bizonyos kérdéseket a labda sértő régiójában. Olyan 1-esek voltak, amelyek egyrészes veszteséggel jártak a New orleans-i szentjei ellen, körülbelül három területen meghódították a legújabb Chargers-t néhány napon belül, és jó huszonnégy pontos vereséget szenvedtek a Browns számára a hónapban. három. A vadonatúj Tennessee Titans általában kissé benne van a káoszban, köszönhetően körülbelül három héttel a lépéstől, de a szemükben egy egészen lenyűgöző terjeszkedést láthatok.

betclic bónusz

“De a deviza fogadás a legújabb 49-eseket részesíti előnyben. És a kiemelkedő, egyértelmű választást is próbálja meg a 49-esek számára.” A vadonatúj Buffalo Bills veszteségei, amelyeket a Houston Texans Stefon Diggs-szel szerez, azonnal hátvéd C.J. A korai lehetőség, hogy Houstont a pénztelenség idején megfestette, nem tréfa, bár csak 1 győzelem választotta el őt és egymást, Tennessee és Tennessee lehet Jacksonville az előző szezonban. A center Jason Kelce lemondott, míg a fél tucat napos profi Bowler, Fletcher Cox, ennek ellenére az elkövetett bûnök némi levegõt kaptak, ha Saquon Barkley jobbhátvédjérõl van szó. Az NFL szerencsejáték másik egyre népszerűbb része a határidős üzlet.

Hetek az NFL nyitásig: ötven Amit meg kell tanulnod

Beleértve, ha huszonöt dollárt szeretne fogadni egy kiváló +110-es tétre, akkor száz dollárról határozottan egynegyedére játszol. Azt jelzi, hogy a nyerhető mennyiség határozottan egynegyedére (ebben az esetben 27,50 USD) kerülne. Bár nem, a megoldás minden részét meg kell győznöd.

Az online játék állítólag vasárnap lesz főszereplője, ennek ellenére a jelentős éghajlati viszonyok – az erős felgyülemlett hó és a legnagyobb széllökések – egy időpontban lassítást váltottak ki. „Ebben az online játékban nem egyszerűen a Bills lesz az elszámoltathatósága, hanem a saját legnagyobb Awesome Bowl felelősségünk is” – mondta Lucas. “A friss Chiefs történetesen tájékozott előnyt jelent mindannyiunk számára a vadonatúj Awesome Dish határidős iparban. Nagyon nagy Chiefs rajongók leszünk a hétvégére.” A vadonatúj Chargers valójában 8 lépéses három ATS, míg az esélytelenek kevesebb, mint Brandon Staley és 5 lépéses egy ATS, míg tavaly.

Rams Against Lions Előre, lehetőség és jobb Prop fogadások

Teljes, Daniel Jones -0,34 EPA minden egyes fészer után, de -0,02, ha a versenytársak tapasztalatait számoljuk el. Hatalmas hatékonyság a főműsoridőn belüli menedzselésen belül nagymértékben birtokolható, így fél, mert vissza akarnak jutni 0,500-ra. Tudjuk, hogy a néhány nap 1. játékán belül biztosan kiestek a Dallas ellen, azonban a rangadót követően a Cardinals 2. napján 30-at szerezhet. A vadonatúj Seahawks bejárja az országot, hogy megállja a helyét a legújabb Giants ellen abban a reményben, hogy megnyerhetik a harmadik meccset.

betclic bónusz

Egy másik bónusz az, hogy a szerencsejátékosok hűségpontokat is szerezhetnek, amelyeket az MGM Resort & Gambling vállalkozás során is tanulmányozhatnak. NFL-játékoldaluk 20 év múlva fog megjelenni, és csak tovább tud fejlődni. Élő játék online közvetítést biztosítanak, és versenyképes üdvözlő bónuszokat kapnak az új szakemberek számára. Az egyetlen dolog, amivel a Caesars nem rendelkezik, az valójában egy alternatíva az élő NFL-játékokhoz. A bostoni székhelyű szokásos fantasy sportoldal óta először indultak, de a világ egyik legnagyobb NFL-fogadási internetes oldalává fejlődtek.

Recommended Posts