Drugič, vse največje športne stavnice se igrajo z inovacijami za zaščito linij, da zaščitijo svoje in vaše finančne predloge. Kljub temu izvajajo stroge postopke proti prevaram, da zagotovijo, da je vaš denar vedno varen. Koliko denarja bi lahko potencialno osvojili z igranjem na srečo NFL, se pogosto razlikuje od osebe. Vse je odvisno od stopnje vaše osebe, sredstev in načina stave.

  • “Odpečatili smo Packers -7.5 in sledimo najnovejšemu računalniku Mac z Jonesovim problemom. Toda res ne mislimo, da je Jones, tako da lahko Brian Hoyer, dovoljšen razlog, da celotno igro pustimo zunaj,” vam je povedal Murray.
  • Popolnoma novi Steelers izpostavljeni -tretji korak konec tedna in lahko hitro preidete na -3,5, nato pa se dotaknete -4 za ponedeljek in sredo.
  • Na spletnih mestih za športne stave, na primer BetOnline in Bovada, lahko stavite na veliko rekvizitov ekip NFL in rekvizitov za igre NFL na teden.
  • Skupne vrednosti se bodo pogosto razvile na primer vig, tako da boste videli preprosto proč od -110, vendar boste videli -115, -120 in običajno vse do -125, dokler ne pride do celotne vrstice.
  • Določeni kraji, vključno z Montano, New Hampshireom, Rhode Islandom in morda Wyomingom, zahtevajo le enega, da dopolniš 18 let.
  • Običajno so vrstice/kvote za športne stave prikazane en dan do spletne igre, da imajo hazarderji dovolj časa, da si ogledajo ekipe, ki sprejemajo konkretne odločitve.

Za vsako od teh treh možnosti profesionalnih rekvizitov mora vsak igralec iti “čez”, sicer pa “pod” popolnoma novo izdano ponudbo. Če menite, da Brady ponavadi preseže vsaj 23 vstopov, boste naredili “over”. Če menite, da bi Brownish ohranili tako, da bi lahko štiri ali veliko manj ulovili, bi stavili svežega “spod”.

Atlanta Falcons proti Chicagu ima možnosti | pozrite sa na týchto chlapcov

Na primer, kvota 3/korak 1 kaže, da bi za vsak igrani $step one zaslužili 3 $ znotraj gotovine in tudi povsem novo tveganje $step 1.NFL pozrite sa na týchto chlapcov parlays vam omogoča, da združite več stav v posamezno stavo. Za razliko od ustvarjanja ene denarne linije, daj ali višje/po izbiri, odlična parlay kombinacija združi nekaj stav za eno stavo. Del razvija predvidevanje nove razlike od zmage, do tega, da vaš favorit zagotavlja stvari in slabši izbira točk. RotoWire vam omogoča, da odkrijete trenutne obrise iger NFL in verjetno se boste spremenili. Skupina, ki ima dobro oznako +7 v razdelku razširjenih iger, poskusi odličen sedemdelni slabši igralec.

Zahtevki, ki imajo zakonite NFL stave

pozrite sa na týchto chlapcov

Večina teh možnosti, na primer razmiki in denarne linije, se bo verjetno spremenila, saj se bo sezona začela. Preden sklenete svoje stave za 3. dan lige NFL, vsekakor prilagodite pot priložnosti ali izkoristite dobro znane promocije športnih stav. Menimo, da industrija morda podcenjuje, kako koristno je, da Jacksonville ostane v Londonu in ustvarja za svojega. Nova denarna linija razkrije, kaj je po mnenju svežega pripravljavca kvot najljubše, vi pa jim lahko ponudite hitrejšo pozitivno priložnost. Vključno s svežimi Vikingi priporočajo Raiders in so -175 na denarni liniji. Tako lahko osvojite odlično denarno stavo, ekipa, na katero stavite, bi morala zmagati.

In zato znesek ni na mestu v SuperBook, tako da lahko 29,5. Pittsburgh (7-5 ​​SU in vi boste ATS) je podpisal pogodbo od velikega šestdelnega družinskega favorita proti Arizoni in zadeli boste osnovno s prejšnjim namenom poklica. Kljub temu je Steelers nato sprejem naslednjih 24 vprašanj znotraj dobre izgube. “To je vrsta ostre in družbene uporabe popolnoma novega Manj kot. Absolutno bomo potrebovali določene predmete znotraj enega,” vam je povedal filmski režiser TwinSpires iz trgovskega športa Zachary Lucas. Novi SuperBook je ta večer stabilen na Bucs-Falcons, ki ima Atlanto -2,5, kot tudi skupno od 38,5 glede na kvote NFL 14. dan poslovanja. “Absolutno nič se ni spremenilo glede na vaš pogled naprej, medtem ko so Chiefsi igrali konec tedna zvečer,” je dejal Michaelson.

Promocijsko geslo Fanduel za igranje NFL Wild Card ob koncu tedna

Večina je različnih vrst obeh, ki imajo takšne stvari, kot so sezonski dobitki, skupna možnost, drugače pa popolne – 12-mesečni rezultati igralcev kvote. Igranje z rekviziti se lahko izvaja tedensko z nad/manj kot prehodom m, dirkalnimi m, pridobivanjem jardov, touchdownom, sprejemi in vi boste stvari, kot želite. Na splošno, če dobite stvari zaradi tega, ko ste v skupini sanjskih športnih dogodkov, nekdo nekje zagotovi stavo na to. Približno tri mesece predsezonskega koraka, Nekaj ​​dni enega od redne sezone lige NFL 2022 komercialno preizkusite kar tukaj, in predstavljamo veliko tekmo četrtkovega večera med vašimi Bills in Rams. Nudimo tudi dobro 14-online igro skrilavca na Weekend rojstva med korakom 1 p.meters.

Chicago vsebuje priložnost v primerjavi z okolju prijaznimi Bay Packers

Dobra športna stavnica lahko spremeni vrstico takoj, ko boste našli nasvet, da boste zagotovo spremenili video igro. Običajna analogija bi bila navdušena zamenjava zapuščine NFL, medtem ko se navdušeni burns off dejansko začne v nekaj dneh. Morda boste opazili spremembo v stolpcu, zlasti ko začetni podajalec izstopi zaradi osebne poškodbe. Gre za to, koliko teče med seboj organizacije, ki ocenjujejo skupno. Rodgersova splošna uspešnost v minuli sezoni je bila precej nižja od povprečja lige NFL, zato bomo morali videti skok nazaj k vašim Jetsom, da bi se približali zmagovitemu seštevku od 9,5 (s kvoto -122 za najnovejšo zmago). Ocenili bomo naše osnovne vpoglede v NFL nekaj prihajajočih franšiznih profesionalcev NFL v tej tekmi med vašimi Pantherji in vami Falcons.

Bitja iz kardinalov Nekaj ​​dni 2 Kvote

pozrite sa na týchto chlapcov

Pravzaprav je priložnost NFL za lastništvo 5. tedna številna zanimiva dvoboja, vendar nobena ni veliko bolj slavna v primerjavi z obračunom Weekend Nights Activities. Novi dogovor o gostovanju Dallas Cowboys z novimi San francisco 49ers, v povratni tekmi stran od videoigre končnice divizije NFC prejšnje sezone. Sveži 49ers naredijo osebno oceno v soboto zvečer, vendar je imel Brock Purdy nalogo več kot on, ko so se on in 49ers zbrali, da bi osvojili nove Green Bay Packers v njihovem dvoboju divizije.

Znotraj dvoboja divizijskega kroga prejšnjo nedeljo je Philadelphia zadržala New York Beasts le na 109 jardov. Ker vas bodo 13. dan novi Eagles sprejeli le kot zagotovo izzivalca, ki vam bo v naslovu igre pomagal premetavati več kot le 200 m. Igranje Futures tvori stvari, kot je možnost, da vam pomagamo osvojiti novo Very Dish, konferenco, pisarno ali nagrade osebnega uporabnika ali trenerja, vključno z MVP, novincem sezone in vašim mentorjem sezone. Ne pozabite na stave Currency Line, ker igrate na izbiro, vendar z živahnostjo.

Recommended Posts